Известие

Collapse
No announcement yet.

Олеее.. Тая 145ца мноого харчи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе и аз моята лятото я докарвах до 9.3 ама то лятото в Сф все едно караш на извънградско, няма зверски задръствания и простотии. Иначе сека като застудя 11.5 засякох за последните 500 км.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

е хора маи не съм само аз с дебелият разход ама зна4и аз с тея 14/100 газ съм си пи4 ама имам съ6тите покла6тания на празен ход.

Comment

Ко прайте бе хора???К'ви са тея разходи космически???На мен ми харчи 11.7-12 и нещо като под 80-90 градско непадам и нямам клатене на празен ход.Колата ми е на 132000 км и е карана 5 месеца в България.
        Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
        За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
          :... под 80-90 градско непадам ...
          Е гордееш ли се с това
          Бате, 80-90 е доста рискова скорост за града, недей така!
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

колегата може да има в предвид градуси,не километри
            Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

бе може и грамове ракия да е имал предвид...ама тогава пък щеше да му клати поне малко...
              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
                Ко прайте бе хора???К'ви са тея разходи космически???На мен ми харчи 11.7-12 и нещо като под 80-90 градско непадам и нямам клатене на празен ход.Колата ми е на 132000 км и е карана 5 месеца в България.
                И аз карам с толкова, ама местата за такава скорст са толкова малко, че освен на Цариградско и на България от светофар до светофар, не виждам много други места Ер снощи карах към Младост със 130, ама в 12.30 и тогава е друго.
                Абе я кажете коя е тази Алфа - 4101 номер Много се изкефих днес като я видях на П. Волов, щото моята е 2101
                Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Всяка зима едно и също си дъвчеме или разхода на боксерите или запотяването на стъклата-тези неша са изписани отдавна ма явно никой не ползва търсачката Иначе нормалния разход на боксерите/нема значение 1.3 или 1.6-даже 1.3 харчи повече/лятото 11-12,зимата 13-15 -говоря за София и моят опит от 3 години насам
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми аз специално като новак се ловкам още и се подвеждам
                    Иначе веднага разбрах, че при моите 12/100 в момента и писането по форума няма какво да коментирам повече.
                    Извинявам се
                    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от koki
                      Ми аз специално като новак се ловкам още и се подвеждам
                      Иначе веднага разбрах, че при моите 12/100 в момента и писането по форума няма какво да коментирам повече.
                      Извинявам се
                      Няма какво да се извиняваш разхода ти е идеален-просто във форумите е прието преди да се пише нова тема да се провери дали не е писано и преди по подобна тема но всеки нов е така не се притеснявай,и аз бях така в началото

Успех
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от koki
                        Е това е гадното, ама ще го прейивея Днес смених ролките и ме попитаи как пкстувах в маршрутката сутрина! Сега нещо странично Ако си фен на някаква музка, аз съм насреща
                        Става дума заКласика, Джаз Рок
                        Аз съм фен на третата степен на парното, като засвири ти казваммм ... мисля, че повечето песни са в Ла Минор, леко еднообразни!
                        Алфа Ромео 145, 1.6 боксер `95г,

Comment

Working...
                        X